dimecres, 15 de gener del 2014

Convocatòria: VII sessió de Lectures al Jardí

Ja tenim nova data per a la propera sessió de Lectures al Jardí: el 26 de febrer a les 19h a la Biblioteca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 7). 


Però aquesta lectura no és possible sense autors, per  això obrim convocatòria per rebre fins al 5 de febrer un fragment de la novel·la que esteu escrivint (2.200 paraules). D'entre tots els fragments rebuts, el comitè de lectura de Lectures al Jardí triarà a tres autors que llegiran en públic el seu fragment i participaran en el debat posterior amb el públic.   





Recordeu que el jurat de Lectures al Jardí premiarà el fragment que consideri més prometedor d'entre tots els fragments que es llegeixin a la temporada 2013-2014. El guanyador del 1er premi al fragment més prometedor de Lectures al Jardí obtindrà una sessió de coaching per a escriptors (3h) impartida per Assum Guardiola de Factoria de Lletres, que servirà per a recolzar a l'autor en la continuació de l'escriptura de la seva novel·la.  Podeu consultar tots els detalls en el següent enllaç.

Voleu ser un d'aquests tres autors? A nosaltres ens agradaria molt rebre els vostres textos, animeu-vos! Teniu fins al 5 de febrer per enviar el vostre fragment a lecturesaljardi@yahoo.com. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada