dimarts, 12 de novembre del 2013

Nova data del taller "L'autoedició: noves oportunitats pels autors"

Ja tenim nova data del taller "L'autoedició: noves oportunitats pels autors" , que impartirà Maria Cardona, responsable màrqueting i llibre digital a Malpaso Ediciones i fundadora de la consultoria MMCardona. El taller tindrá lloc el proper 27 de noviembre de 19h a 21h a l' Obrador d'Històries (Calàbria, 199, local 2, molt a prop de la para de metro d' Entença).




L'autoedició comença a sonar amb força, no només per aquells que no tenen possibilitats de ser publicats per una editorial tradicional, sinó també per als que publiquen amb aquestes. És el futur de l'edició? En aquest taller donarem dades i xifres reals sobre l'autoedició, desmuntarem mites i veurem què s'ha de fer per autopublicar (o no) un llibre.


Alguns dels punts que es tractaran són els següents:
  • Diferències entre ser publicat i autopublicar-se
  • Coses a tenir en compte abans d'(auto)publicar-se
  • Distribució: plataformes i llibreries
  • La promoció
Especialista en màrqueting editorial i estratègia online, Maria Cardona va estudiar Traducció i Interpretació i Lingüística aplicada a les noves tecnologies a la Universitat Pompeu Fabra. Posteriorment cursà el Màster en Edició a la Idec (Universitat Pompeu Fabra). Ha treballat com editora de ficció i llibre de text a diverses editorials, ha format part de l'equip de The London Book Fair i treballat a Guillermo Schavelzon Agencia Literaria com agent i responsable de comunicació i màrqueting. A finals del 2012 funda MMCardona, una consultoria dedicada a les estratègies digitals i el màrqueting online per a editorials, agències literàries i autors. Al maig del 2013 s'embarca en el projecte del llançament online de la nova editorial Malpaso, on és la responsable de màrqueting i edició digital. 


Podeu fer les inscripcions a través d'aquest enllaç EventbriteEl preu del taller és de 15,-   amb compra anticipada a Eventbrite i 17,-  el mateix dia a l'entrada del taller i  segons disponibilitat. Places limitades. 


Si teniu qualsevol dubte ens podeu contactar a través del nostre correu lecturesaljardi@yahoo.com. 


Ens veiem el 27 de novembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada