dilluns, 23 de setembre del 2013

Tornen amb novetats a les sessions de Lectures al Jardí

Ja tenim nova data per a la propera sessió de Lectures al Jardí: el 30 d'octubre a les 19h a la Biblioteca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 7). 

Aquesta serà la primera lectura de la temporada, i la volem anunciar juntament amb una notícia molt especial: d'entre tots els fragments que es llegeixin a la temporada 2013-2014 (sessions de tardor, hivern, primavera i estiu) el jurat de Lectures al Jardí premiarà el fragment que consideri més prometedor.

El guanyador del 1er premi al fragment més prometedor de Lectures al Jardí obtindrà una sessió de coaching per a escriptors (3h) impartida per Assum Guardiola de Factoria de Lletres, que servirà per a recolzar a l'autor en la continuació de l'escriptura de la seva novel·la.  Podeu consultar tots els detalls en el següent enllaç.

Però per a fer possible aquesta nova sessió de Lectures al Jardí necessitem a tres autors que vulguin compartir un fragment de la novel·la que estiguin escrivint amb tots nosaltres. Els tres autors llegiran en públic un fragment de 2.200 paraules i participaran en el debat posterior amb el públic. Us agradaria ser un d'aquests tres autors? No sigueu tímids i animeu-vos! Teniu fins al 16 d'octubre per enviar el vostre fragment a lecturesaljardi@yahoo.com. 

Esperem els fragments de les vostres novel·les!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada