divendres, 31 de maig del 2013

Nova convocatòria: tornem al jardí

Al juny farà un any que va néixer tímidament Lectures al Jardí. Un any en el que hem anat creixent i les lectures que pensavem fer només durant l'estiu s'han anat allargant en el temps,  donant pas a d'altres activitats com els tallers que no fa gaire hem començat a organitzar. Per celebrar aquest primer aniversari, hem decidit fer la nostra propera sessió al jardí de la residència d'artistes Jiwar, el jardí on va néixer la nostra iniciativa, el lloc que ens dóna nom. 


©Jiwar
Si esteu escrivint una novel·la, voleu llegir un fragment en públic amb altres dos autors que  es troben en la vostra mateixa situació i participar en el debat posterior amb el públic, envieu-nos un fragment (2.200 paraules) del que esteu escrivint a lecturesaljardi@yahoo.com. Com a cada sessió, d'entre tots els fragments rebuts un comitè de lectura triarà els tres que consideri millors. Teniu fins el 26 de juny per enviar-nos els vostres fragments.




Us animeu a participar? Ens fa una especial il·lusió compartir amb vosaltres aquesta lectura de primer aniversari. Recordeu: teniu fins el 26 de juny.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada